Zalmpakketje met garnalen en komkommer

2 pers - 10-15 minuten - voorgerecht

Ingrediënten:

2 hardgekookte eieren

80 gram garnalen

100 gram hüttenkäse

250 gram zalm in plakken

Halve komkommer

Pijnboompitten

Dille, peper, zout

Witte wijn azijn

olijfolie

citroensap (restje)

Bereiding:

Snij de hardgekookte eieren fijne en meng dit met de hüttenkäse en garnalen.

Breng dit op smaak met peper, zout en dille en een paar druppels citroensap.

Leg 2 plakken zalmfilet op een bord, leg 1 eetlepel vulling in het midden, vouw de plakken dicht. 

Druk de zalmplakken zachtjes aan tot een mooi pakketje.

Snij dunne plakjes komkommer. Leg de komkommercarpaccio rond het zalmpakketje.

Besprenkel de komkommer met witte wijn azijn en olijfolie en garneer met de pijnboompitjes.

Leg een toefje eimengsel op het pakketje.