Mijn verhaal,

Mijn naam is Manon en ik ben gewichtsconsulente. 

In 2016 begon ik mijn eigen strijd. Ik heb altijd al gekampt met overgewicht en ik vond dat het er maar eens af moest. 

De knop moest worden omgezet naar een gezondere leefstijl. Ik was al jaren te zwaar.

Heel veel afslankpogingen gedaan maar niets was blijvend. Na een zware periode in 2016 besloot ik dat ik het roer volledig om moest gooien.

Ik kampte met gewrichtsproblemen omdat ik te zwaar was en ik had een te hoge bloeddruk.

Ik kwam zelfs in de gevarenzone terecht van beginnende diabetes type 2. Dat was voor mij de bel.

Ik moest veranderen. Ik moest gezonder gaan leven.

Ik ben zelfstandig aan de slag gegaan. Ik ben mijn eetpatroon gaan aanpassen en ben 5 x per week gaan sporten. Op de sportschool werd ik aangesproken door een goede ervaren trainer die mij ook kon triggeren om mijn grenzen te verleggen en mijn doelen steeds bij te stellen.

En het lukte. Ik viel af en dat werkte erg motiverend.

Ik dacht toen, als ik het kan, kan een ander het ook. Mijn missie is om anderen, die ook te maken hebben met overgewicht of voedingsvraagstukken, te helpen naar een gezond eet- en leefpatroon en de handvatten aan te reiken naar een gezond leven.

Ik ben er van overtuigd dat als je de mensen met gewichtsproblemen en/of voedingsvraagstukken de juiste tools geeft, dat ook zij een gezond leven kunnen leiden.

Wil je meer weten over mijn begeleiding? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Hartelijke groet Manon Geijtenbeek

Opleidingen:

 

Emotie eten ( Civas 2020)

Gewichtsconsulente (Leefstijlwijzer 2019)