Meteen naar de inhoud

Wat anderen zeggen

"Na jaren toch wel met mijn gewicht te hebben getobd heb ik de stap gezet en in januari begonnen bij Manon. Zeer professioneel en fijne begeleiding, ook door haar eigen succes weet ze waar ze over praat en dat scheelt. Ik ben inmiddels 5 kilo kwijt en heb de stimulans om door te gaan en ik voel me super. Dank Manon".
Paul
"Manon is erg gedreven en enthousiast in haar vak. Ze begeleid bij een goed eetpatroon via de schijf van vijf, stimuleert en activeert je. Geeft tips bij een “dipje” of zwak moment. Een aanrader, als je op een goede manier je ideale gewicht wil bereiken".
Ingrid
"Door eigen ervaring weet Manon waar ze het over heeft en dat geeft vertrouwen. Dat vertrouwen zette zich al snel om in resultaat. Ook weet ze dus hoe zwaar het soms kan zijn, en weet daarom op de juiste manier te motiveren. Ik ben blij dat ik aan het project ben begonnen samen met Manon en heb het Sonja Bakker aan de kant geschoven".
Marcella
"Manon heeft me gestimuleerd om af te vallen. Hoe? Ze is zelf het beste voorbeeld om te zien wat je kunt bereiken als je de knop om kunt zetten. Ze geeft praktische adviezen, zoals het goed opletten op de verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Je moet ze alle drie binnen krijgen om je lichaam goed te laten functioneren. Je krijgt goede voorbeelden om de juiste voedingskeuzes te maken. De begeleiding is fijn. Manon kan goed luisteren en stimuleert je om door te gaan. Ik ben inmiddels al heel wat kilo’s kwijt zonder ingewikkelde eet-voorstellen Dank je wel".
Mieke
De begeleiding van Manon heet: " Fijn Lijf". Deze titel vat in het kort de begeleiding die ik van Manon kreeg, heel goed samen. De begeleiding is helder en duidelijk en Manon benadrukt: Je kunt alles eten, het is je eigen keuze en eigen verantwoording. Ongezond eten, veel snoepen, daar val je niet van af. Maar als je dat niet wilt loslaten..?? De nadruk ligt op het willen aanleren van een ander gezonder eetpatroon. Hierdoor ga je je een stuk beter voelen en val je af. Dus niet de nadruk op calorieën en afgevallen pondjes tellen maar focussen op gezond eten. En daar kan Manon je van alles over vertellen.
Susan