Ik mag alles eten!

“Ik mag alles eten”- methode is gecreëerd uit onvrede over huidige methodes om af te vallen. Er zijn zoveel verschillende methodes waarbij je bij de één het één niet mag en bij de andere methode weer iets anders niet mag. Deze methode is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes, het zoeken naar alternatieven en niet door het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen. Gewicht verliezen is daarom niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg. 

Een traject volgens de “ik mag alles eten” -methode bestaat uit een gratis kennismakingsgesprek, een intakegesprek en 8 vervolgconsulten. Je ontvangt ook gratis het “ik mag alles eten” -cursusboek t.w.v. € 20! Tijdens het intakegesprek stel ik veel vragen om je eetpatroon en eetgedrag in kaart te brengen. Ook nemen we samen het eetdagboekje (dat je voor het intakegesprek hebt ingevuld) door.

Daarna start het traject en gaan we met het cursusboek aan de slag. Tijdens het traject leer je patronen en gewoontes doorbreken en worden je handvatten aangereikt waardoor je inzichten krijgt in je valkuilen. We besteden aandacht aan zowel gezonde voeding, beweging en ontspanning. Op het moment dat je je eetgedrag en -gewoonten gaat veranderen, zal jouw leefstijl veranderen en zul je gewicht gaan verliezen.

Hoe werkt het?

Het eerste gesprek is het kennismakingsgesprek waar ik kort vertel over de inhoud van de “Ik mag alles eten” -methode en wat ik als gewichtsconsulent voor jou kan betekenen. Je kunt dan ook zelf met je vragen komen. Hierna kun je bepalen of de werkwijze je aanspreekt en of je hiermee wil starten. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Als je ervoor kiest om de begeleiding te starten volgt het startgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we het intakeformulier dat je vooraf hebt ingevuld en bespreken we je doelen. Samen bespreken we ook het voedingsdagboek dat je hebt bijgehouden. Dan meet ik je gewicht, je lengte, je tailleomvang, spiermassa en vetpercentage. Ik leg je dan de “ik mag alles eten”- methode uit en je krijgt het werkboek mee waar we tijdens de consulten mee aan de slag gaan. Het intakegesprek duurt gemiddeld 60 minuten

Tijdens de 8 vervolgconsulten gaan we je wegen en meten en aan de slag met het cursusboek. Thuis maak je de opdrachten uit het cursusboek die we dan in de consulten bespreken. Op deze manier pas jij stap-voor-stap jouw eetgewoonte aan. Je krijgt aanvullende adviezen en praktische tips die je weer verder helpen. Je zult je steeds beter gaan voelen en daarnaast je ideale gewicht bereiken. De vervolgconsulten duren gemiddeld 30 minuten.

Voedingsanalyse

Wil je weten hoe het met je huidige voedingspatroon is gesteld? Wil je daar verbetering in brengen? Dan is de voedingsanalyse iets voor jou! 

Je houdt 7 dagen een eetdagboekje bij, wat ik zal analyseren. We bespreken de  resultaten van de analyse en je krijgt je een persoonlijk advies waarmee je zelf aan de slag kan gaan. Ook krijg je een basismenu en nuttige tips.