Ik mag alles eten!

“Ik mag alles eten” is gecreëerd uit onvrede over huidige methodes om af te vallen. Er zijn zoveel verschillende methodes waarbij je bij de een het een niet mag en bij de andere methode weer iets anders niet mag. Deze methode is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes, het zoeken naar alternatieven en niet door het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen. Gewicht verliezen is daarom niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg. 

Een traject volgens de “ik mag alles eten” -methode bestaat uit een gratis kennismakingsgesprek, een intakegesprek en 8 vervolgconsulten. Je ontvangt ook gratis het “ik mag alles eten” -cursusboek t.w.v. € 20.00! Tijdens het intakegesprek stel ik veel vragen om je eetpatroon en eetgedrag in kaart te brengen. Ook nemen we samen het eetdagboekje (dat je voor het intakegesprek hebt ingevuld) door.

Daarna start het traject en gaan we met het cursusboek aan de slag. Tijdens het traject leer je patronen en gewoontes doorbreken en worden je handvatten aangereikt waardoor je inzichten krijgt in je valkuilen. We besteden aandacht aan zowel gezonde voeding, beweging en ontspanning.

Op het moment dat je je eetgedrag en -gewoonten gaat veranderen, zal jouw leefstijl veranderen en zul je gewicht gaan verliezen.

Hoe werkt het?

Het eerste gesprek is het kennismakingsgesprek waar ik kort vertel over de inhoud van de “ik mag alles eten ” -methode en wat ik als gewichtsconsulent voor jou kan betekenen. Je kunt dan ook zelf met vragen komen. Hierna kun je bepalen of de werkwijze je aanspreekt en of je hiermee wil starten.Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Als je ervoor kiest om de begeleiding te starten volgt het startgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we het intakeformulier dat je vooraf heb ingevuld en bespreken we je doelen. Samen bespreken we ook het voedingsdagboekje dat je hebt bij gehouden. Dan meet ik je gewicht, je lengte, je tailleomvang, spiermassa en je vetpercentage. Ik leg je dan de “Ik mag alles eten” -methode uit en je krijgt het werkboek mee waar we tijdens alle consulten mee aan de slag gaan.  Het intakegesprek duurt gemiddeld 60 minuten.

Tijdens de 8 vervolgconsulten gaan we je meten en wegen en aan de slag met het cursusboek van de “ik mag alles eten” -methode. Thuis maak je de opdrachten uit het cursusboek die we dan in de consulten bespreken. Op deze manier pas jij stap-voor-stap jouw eetgedrag aan. Je krijgt aanvullende adviezen en praktische tips die je weer verder helpen. Je zult je steeds beter gaan voelen en daarnaast je ideale gewicht bereiken. De vervolgconsulten duren gemiddeld 30 minuten.

Sluit Menu