Hormonale Analyse

Boek een hormonale analyse en ontdek hoe je hormonen er voor staan en hoe je je gezondheid kunt verbeteren. Veel vrouwen blijven maar lopen met vage klachten als,

Al dit soort klachten komen voort dat je hormonen niet in balans zijn. Met een hormonale analyse kom je erachter wat de oorzaak is van jouw klachten en wat je er aan kan doen. Als je weet waar je klachten vandaan komen hoef je geen toevlucht meer te zoeken in chocolade, snelle suikers, koffie en pijnstillers. Heel veel hormonale klachten zijn op te lossen met een gezond eetpatroon en een gezonde leefstijl.

Meten = Weten

Wat kun je verwachten

1. Hormonale analyse

€ 97

2. Hormonale analyse inclusief celgezondheid

€ 147

Waarom een celgezondheid bloedtest?

Ervaar je vage klachten waar je maar niet vanaf komt? Dan kan het zijn dat de celwand van je cellen niet meer doorlaatbaar zijn. Dit betekent dat je celmembraan verhard is, en dat voedingstoffen niet meer kunnen doordringen tot de kern van de cel, hormonen kunnen hun boodschap niet af geven, afvalstoffen kunnen er niet meer uit waardoor je cellen nog meer vervuild zullen raken.

Wat meten we met deze bloedtest

Om te meten hoe het ervoor staat doen we een bloedtest middels een vingerprik. Deze test kun je thuis doen maar je bent ook welkom in mijn praktijk. Met een paar druppels bloed meten we 11 vetzuren waaronder de belangrijke verhouding tussen omega 3 en omega 6.

Daarnaast meet de test ook nog de volgende aandachtspunten,

❤️ Omega 3 waarde in het bloed

❤️ Hardheid van het celmembraan

❤️ Beschermingswaarde van de cellen tegen ontstekingswaarde

❤️ Omega 6 waarde in het bloed

❤️ De balans tussen Omega 3 en Omega 6

❤️ Je mentale weerstand